Reklamefinansierede institutions- og foreningsbiler, samt salg af sklite og skiltning, samt periodisk brugte og nye trailere
Dansk Mobil Reklame
- lad reklamen gøre dig kørende...
 
Reklamefinansierede institutions- og foreningsbiler, samt salg og produktion af skilte og skiltning, nye trailere - og periodisk brugte.
Dansk Mobil Reklame - Dansk Skilte Reklame - Dansk Firma Reklame - byreklame.dk - Dansk Mobil Reklame - Dansk Skilte Reklame - Dansk Firma Reklame - byreklame.dk
Reklamefinansierede institutions- og foreningsbiler, samt salg og produktion af skilte og skiltning, nye trailere - og periodisk brugte.
 
Startside
Introduktion .
Reklamefinansierede biler til instutions- og foreningsbrug.
Hvordan kommer jeg videre.
Muligheder.
Hvad siger loven.
Hvad siger brugerne.

Andre muligheder:
Cafemobil Piaggio Mega Ive-car
Bilreklame Kabinescooter SolFilm  


Konceptet indebærer også salg af forskellige køretøjer, primært illustreret som småbiler, el-, benzin- og dieseldrevne, samt cykler af forskellig art, der overordnet set er anvendelige til events, som arbejdskøretøjer, og til brug for udstillinger og reklamefremstød.

Dansk Skilte Reklame arbejder med alle former for skilte og skiltning, fra de dagligdags opgaver som etiketter, streamers, bannere, bilreklame, og småskilte, til projektrelaterede opgaver der ofte sker i samarbejde med arkitekter, designere, og bygherre.

Mulighederne beskrives på www.danskskiltereklame.dk. Via portalen www.byreklame.dk bearbejdes ad hoc projektopgaver for bl.a. det offentlige, og for større interessenter, der løbende ønsker at promovere sig på forskellig vis.

Kabinescootere - eller en el scooter med kabine?
- er en mellemting mellem en scooter og en meget lille bil.

En tre-hjulet scooter med kabine kører på el, er godt for miljøet, og kan køre mellem 30 - 45 km./timen. Hos Ive-Car har man et enkelt udvalg af kabinescootere med to hastigheder og to batteripakker. Alle modeller leveres i farven rød så den er nem at se i trafikken.

Ive-Car 30 km/t. 45 Ah - Rød, Sporty kabinescooter - Kraftig 2 kw motor, 3,24 kWh. lithium batteri op til 70 km.
kr. 47.000,00
Ive-Car 30 km/t. 70 Ah - Rød, Sporty kabinescooter - Kraftig 2 kw motor, 5,04 kWh. lithium batteri op til 109 km.
kr. 57.000,00
Ive-Car 45 km/t. 45 Ah - Rød, Sporty kabinescooter - Kraftig 2 kw motor, 3,24 kWh. lithium batteri op til 60 km.
kr. 47.000,00
Ive-Car 45 km/t. 70 Ah - Rød, Sporty kabinescooter - Kraftig 2 kw motor, 5,04 kWh. lithium batteri op til 90 km.
kr. 57.000,00
- inklusive moms.

Alle nævnte priser er benævnt som dagspris og med forbehold for ændringer af enhver art.

Via samarbejdet med Santander Consumer Bank, er der mulighed for attraktive finansieringsløsninger, uden udbetaling og med lave renter, eller helt rentefrit.

Tre-hjulet scooter med kabine
- hvor De, og op til en ekstra person kan sidde trygt, i læ for vind og vejr. Scooteren er bygget med 3 hjul, for at sikre at De ikke vælter.

Lær alle kabinescooterens funktioner at kende - læs instruktionsbogen grundigt inden kørslen igangsættes. Hvis De overhaler skal De huske på at en kabinescooter er bred, så sørg for god plads. Der er mange forskellige fordele ved en el kabinescooter. Herunder en kraftig motor, stor lithium batteripakke, varme, radio, bakkamera, komfort og udgiften til brændstof, der kan klares med størm fra det almindelige elnet. Batteriet leveres fra et batteri på 3,24 kWh, eller med 5,04 kWh, som på modellen med forlænget rækkevidde. En lille model vil optimalt set kunne køre op til 109 kilometer på en opladning med den store batteripakke.

 

To Batteristørrelser
- op til 109 km. pr. opladning.

Ive-Car byder på to batteristørrelser:
Standard Batteri på 3,24 kWh, eller Stort batteri på 5,04 kWh.

Lithium batteri
- længere levetid.

Ive-Car Kabinescootere leveres med lithium batterier, som sammenlignet med traditionelle batterier, kan lades og aflades flere gange. Dette resulterer i en væsentlig længere levetid, og mindre tab af kapacitet over tid.

Stærke hydrauliske skivebremser
- sikker i trafikken

Ive-Car Kabinescootere er udstyret med stærke hydrauliske skivebremser på alle 3 hjul. Bremserne er håndbetjent som for- og bagbremse greb på højre og venstre side af styret, og er Deres sikkerhed for en effektiv opbremsning.

Over 40 år som Dansk importør
- Deres driftsikkerhed

Firmaet bag Ive-Car, Thomas Møller Pedersen ApS, har i mere end 40 år importeret motorcykler, scootere og knallerter til det Danske marked. Gennem årene er der opbygget gode relationer til mere end 150 lokale fagmænd, som i samarbejde med TMP udfører service, reklamationsbehandling og reservedelsekspedition.

BOOK PRØVETUR på 64713346 alle hverdage, mellem kl. 9,00 og 17,00

Biler og reklame kan jo være så meget - og de kan købes som enhver anden ting - også her. Så i vort program indgår også APE 50, der kan leveres fra lager - gerne med Deres logo og budskab, som De ønsker det

Se mulighederne i disse PDF-filer:


 Ive-Car - Kabinescooter

 Special- og cafébiler
 

- kontakt Dansk Skilte Reklame, der kan forestå denne del af opgaven på 64713346


Med support fra:
DANSK MOBIL REKLAME
- er De et stykke nærmere målet - at blive kørende uden investering!

DK 5610 Assens - Telefon +45 64713346
admin@danskmobilreklame.dk

Se mere om emnet på de næste sider. Gå til toppen af siden. Se mere om emnet på de næste sider.