Reklamefinansierede institutions- og foreningsbiler, samt salg af sklite og skiltning, samt periodisk brugte og nye trailere
Dansk Mobil Reklame
- lad reklamen gøre dig kørende...
 
Reklamefinansierede institutions- og foreningsbiler, samt salg og produktion af skilte og skiltning, nye trailere - og periodisk brugte.
Dansk Mobil Reklame - Dansk Skilte Reklame - Dansk Firma Reklame - byreklame.dk - Dansk Mobil Reklame - Dansk Skilte Reklame - Dansk Firma Reklame - byreklame.dk
Reklamefinansierede institutions- og foreningsbiler, samt salg og produktion af skilte og skiltning, nye trailere - og periodisk brugte.
 
Startside
Introduktion .
Reklamefinansierede biler til instutions- og foreningsbrug.
Hvordan kommer jeg videre.
Muligheder.
Hvad siger loven.
Hvad siger brugerne.

Andre muligheder:
 
Cafemobil Piaggio Mega Ive-car
Bilreklame Kabinescooter SolFilm  

De sjove køretøjer - der vækker opsigt
- og som kan anvendes i mange sammenhænge - udover det rent reklamemæssige.

De sjove køretøjer - der vækker opsigt! - med reklame fra Dansk Mobil Reklame 64713346

Piaggio APE 50
APE'en - eller den lille trehjulede scooterbil – som de fleste har set og oplevet i Italien, er nu endelig blevet godkendt i Danmark.

I Italien er APE'en en del af gadebilledet.
Den har siden 1940 været et vigtigt element i transportsystemet i Italien, både for grønthandleren og smeden.

APE'en er nem at komme rundt med, let at parkere mv.. I det hele tager er APE'en  en rigtig lille arbejdshest, som også i Danmark kan løse mange transportbehov. I Danmark er den blevet godkendt som en EU 45 scooter - ingen grønne afgifter eller vægtafgift.

Det betyder, at du skal have almindeligt kørekort for at du må køre APEen. Den kan laste 200 kg og har en fornuftig benzinøkonomi. Den kører ca. 30 km per liter. Et stort plus er, at den regnes som en cykel når De skal parkere den.

Dette gør APEen meget attraktiv i forbindelse med kørsel i den indre by, hvor det ofte kan være svært at finde parkering til biler og lignende. Her kan du parkere APE'en uden problem, blot De ikke er til gene for andre. Normalt når man kører EU scooter skal man bære hjelm, dette er ikke tilfældet når De kører i APE'en - den er nemlig udstyret med sikkerhedsseler.
APE'en har 4 gear – plus et bakgear, hvilket er til stor hjælp ved læsset køretøj,
APE'en har 4 gear – plus et bakgear, hvilket er til stor hjælp ved læsset køretøj, bakket terræn eller når man måske skal bakke ind i en baggård eller lignende.

APE'en er produceret af PIAGGIO Italien, som i Danmark nok mest kendt for scootere, og som VESPA - scooteren Gregory Peck og Audrey Hepburn kørte på i filmen "Prinsessen holder fridag".

Piaggio scooteren har i Danmark gennem de seneste år oplevet en renæssance uden sidestykke - at den er kendt for at være meget driftssikker, og have en meget høj gensalgsværdi.

APE'en henvender sig til en bred målgruppe svingende fra fiskehandleren og bryggeriet,
som ønsker en hurtig intern transport, til institutioner, parkanlæg eller som reklameobjekt mulighederne er uanede.
APE'en vil i første omgang blive lanceret som APE Gross

APE'en er i første omgang blive lanceret som APE Gross (ill.) - og endelig vil der også blive muligheder for individuelle løsninger. Som eksempel kan nævnes en foret kasse til fiskehandleren, ruminddeling til elektrikeren, ja her vil mulighederne igen være uanede.

APE Gross  

APE'en - eller den lille trehjulede scooterbil – som de fleste har set og oplevet i Italien, og som siden 1940 er produceret i rigt mål, er nu endelig blevet godkendt i Danmark.

APE Gross

APE Gross

APE Cross
, den lille trehjulede scooterbil, er udstyret med for og bag bumpers, samt tag roll-bar som giver ekstra sikkerhed under kørslen.
Den aktuelle pris ligger, afhængig af model og farvevalg, eksklusive moms og leveringsomkostninger, på omkring kr. 40,000,00 - og eventuel reklamefinansiering. APE Van er konstrueret med en lukket kasse, hvor bagenden smart og enkelt kan smækkes op - og husk så lige nostalgien.


Piaggio APE kassevogn.

Piaggio APE kassevogn.

- EU Scooter 45.
- 170 kg. lasteevne.
- Ca. 20 - 30 km/l. afhængig af kørsel.
- Fire fremadgående gear og et bakgear.
- Opvarmet kabine, med sikkerhedsseler.
- Ingen grønne afgifter, vægtafgift eller parkeringsafgift.

Biler og reklame kan jo være så meget - og de kan købes som enhver anden ting - også her. Så i vort program indgår også APE 50, der kan leveres fra lager - gerne med Deres logo og budskab, som De ønsker det
 
APE - den perfekte EU TRANSPORTER - Den ideelle reklamesøjle, når det drejer sig om events og messer.
APE - den perfekte EU TRANSPORTER.
Vi tilbyder klassiske, moderne og utraditionelle transportmidler i flere prisklasser. Ape laster op til 200 kg., afskærmet og beskyttet i bagagerummet, der i den lukkede udgave rummer 1,5 m3, fuldt brugbar og nemt lastet.

Den ideelle løsning til hyppige leveringer, i byområder, takket være de gode manøvre- og parkeringsegenskaber.

Andre farver efter opgave - gerne efter Deres RAL-krav - og udsmykket som De ønsker det - med en enkel streamer - eller tekstet med logo efter Deres ønske.

Den ideelle reklamesøjle, når det drejer sig om events og messer - og til hverdagens dont, naturligvis.

Se mulighederne i disse PDF-filer:
   
 Special- og cafébiler
 
 Pizzabil eller transporter
 
 Standardbiler
 

- kontakt Dansk Skilte Reklame, der kan forestå denne del af opgaven på 64713346
 


Med support fra:
DANSK MOBIL REKLAME
- er De et stykke nærmere målet - at blive kørende uden investering!

DK 5610 Assens - Telefon +45 64713346
admin@danskmobilreklame.dk

Se mere om emnet på de næste sider. Gå til toppen af siden. Se mere om emnet på de næste sider.